« Tillbaka

Lediga jobb

Vi behöver för närvarande förstärka två enheter hos oss. Dels behöver värmeenheten en drifttekniker och dels behöver enheten elnät/entreprenad en distributionselektriker/elmontör.

Drifttekniker

Som drifttekniker är de huvudsakliga arbetsuppgifterna drift- och underhållsarbeten inom våra produktionsanläggningar i Norrtälje kommun. Du kommer att ingå i en produktionsgrupp som består av åtta kollegor. Arbetsuppgifterna är mycket varierande med god möjlighet att påverka arbetet. I tjänsten ingår schemalagd beredskap.

Läs mer om tjänsten här.

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan före 2 mars 2018. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Distributionselektriker/elmontör

Som  distributionselektriker/elmontör kommer du arbeta med eldistributionsanläggningar och gatubelysning inom vårt eget distributionsområde. Arbetsuppgifterna omfattar nybyggnad, ombyggnad, felavhjälpning och underhåll.

Läs mer om tjänsten här.

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan före 28 februari 2018. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

« Tillbaka